SERVICE TIL DIN KEDELDRIFT

Nyere TT BOILERS og TEKNIK kedler

Gamle TERMO TRADING kedler

- og andre mindre dampkedler
 


Autoriseret service, originale reservedele og professionel vejledning for alle nye og gamle Termo Trading kedler, TT BOILERS og TEKNIK kedler, samt andre mindre og mellemstore dampkedler på olie, gas eller elektrisk opvarmede.

AB&CO har den lovpligtige
ISO 9001:2015 certificering til at udføre serviceopgaver på kedler og procesvarmesystemer - herunder lovpligtig eftersyn af dampkedler.

Vi dækker hele Skandinavien og mere til.
 

 

   

Tryk på knappen og send en forespørgsel på service og reservedele eller bed om mere info om serviceaftale :

 

SEND MIG TILBUDEmail vil blive sendt til en vagtfunktion der gennemgår og koordinerer forespørgslen. Skriv "Service" øverst og så vil din forespørgsel vil blive hurtig besvaret af en servicemontør.

Af sikkerhedshensyn er du nødt til at bruge denne email kontaktformular til at kontakte os direkte denne første gang. Herefter vil vi svare dig med direkte email-adresse til servicemontøren. Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse.

  Jimmi Farver
Servicemontør
Alle Kedler


Telefon :

+45 2711 9562

(Direkte)


+45 4817 7599 (Hovednummer)
  Steen Frederik Larsen
Servicemontør
Små El-dampkedler


Telefon :

+45 2
372 1407
(Direkte)


+45 4817 7599 (Hovednummer)

 


 

MENU                    KONTAKT


 

 

AB&CO tilbyder service, reparationer og ombygninger af det store produktprogram af både TT BOILERS og TEKNIK dampkedler og hedtolieanlæg.

Reservedele leveres fra velassorteret lager.
 

 


Service foretaget af AB&CO autoriserede servicefirmaer betyder at kedelfabrikkens serviceafdeling og ingeniører står bag opgaven, og fabrikken vil være underrette om alle forhold i opgaven. Dette  tilsikrer en høj kvalitet med den seneste teknik der er godkendt af fabrikken, herunder originale og godkendte reservedele. Alle opgaver udført af de autoriserede servicefirmaer er underlagt garanti.


 Opgaver og arbejde udført på AB&CO kedler af ikke-autoriserede servicefirmaer, betyder at AB&CO ikke yder nogen form  for garanti hverken på arbejdet, delene eller på den pågældende kedel som helhed. Generel rådgivning ydes altid til driftspersonalet og kunden som helhed, men detaljeret teknisk assistance i tekniske forhold ydes ikke igennem uautoriserede servicefirmaer.Udlejning af Små Dampkedler

Har du behov for en lille elektrisk dampkedel i en kortere eller længere periode, så har AB&CO nogle forskellige muligheder for at hjælpe dig - også med ren damp. Se mere om udlejning.Rådgivning til Kedelkunder

Du kan altid ringe til kontoret på 4817 7599 og få gratis telefonrådgivning omkring vores kedler og udstyr.


For spørgsmål udover selve kedlen kan du få professionel rådgivning ved henvendelse til
AB&CO · CONSULT på telefon +45 2624 7599.Mere om firmaet :
   

www.ABCO.dk

 

Servicekontrakter

De fleste af vore kunder, ønsker at bruge deres tid på andet end kedler og varmesystem, - nemlig deres eget kerneområde. AB&CO tilbyder attraktive serviceaftaler med rabat.

Aftalen er gratis og der ydes rabat på timepriserne. Aftalen kan når som helst opsiges af kedelkunden.

Kontakt en vores
  serviceteknikete i Hedehusene, og få et uforpligtende tilbud !


 

Hjælpeværktøjer


Som en ekstra service til vore kunder har vi samlet lidt forskelligt materialer - bla. til udlægning og budgetprissætning på vore produkter, samt "lidt generelt teknik".


KLIK HER

   
Se nyheder fra AB&CO
Projekterne og hvad der ellers sker i firmaet.