Kontakt til AB&CO den første gang

 

Tak for din henvendelse AB&CO.

Vi ønsker at have en nær relation med vores kunder, leverandører og eksisterende forretningsforbindelser.

Men vi accepterer ikke spam, ikke-personlige e-mails og e-mails sendt til flere modtagere. Bemærk, at disse e-mails vil blive black-listede hos os, og rapporteret til de relevante myndigheder og malware filtre (SpamHaus m.v.).

Derfor bedes du bruge en af ​​nedenstående links til at fremsende specifikke og / eller personlige e-mails til os denne første gang. Vi vil læse alle seriøse e-mails omhyggeligt og vurdere det aktuelle indhold. Vi vil derefter sørge for at den relevante kontaktperson så vil svare dig med sin egen email som så kan bruges direkte til efterfølgende korrespondance.

Tak for forståelse for denne procedure, som desværre i dag er nødvendig af sikkerhedsmæssige årsager, og vi undskylder for den ekstra ulejlighed i at kontakte os denne første gang.

 English Version

 Deutsch Version
 

   
 

For direkte kontakt til din kontaktperson

Brug venligst dette link (til højre) til en email-formular - for at henvende dig til en kontaktperson hos os denne første gang. Skriv navnet på den kontaktperson du henvender dig til i toppen af ​​din email. Vi vil herefter sørge for, at vores kollega så vil kontakte dig meget hurtigst med sin direkte email til videre dialog.

Personlig
Email
   
 

Kun til produkt-forespørgsler

Brug venligst denne link (til højre) til en speciel email-adresse der alene bruges til specifikke forespørgsler på AB&CO produkter og tjenester.

Din email vil blive sendt til en central  koordination, der vil sørge for at du får svar inden for få timer.

Send mig
Tilbud
 


AB&CO Gruppen
AB&CO - TT BOILERS A/S
AB&CO - TEKNIK


Baldersbuen 57, DK-2640 Hedehusene
København, Danmark

CVR/Reg. nr. DK  2518  6400

Tlf.
 (+45) 4817 7599

hovedmenu